Καλώς ήρθατε στην BRiS S.A.

Εταιρία πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών λιανικής πώλησης, με αποκλειστικό αντικείμενο να προτείνει και να υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις για τη διαχείριση του μικρότερου καταστήματος έως τον μεγαλύτερο franchisee της αγοράς.
Καινοτόμες Λύσεις

Η BRiS S.A αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επίσημος εισαγωγέας γνωστών οίκων του εξωτερικού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της χονδρικής. Επικεντρώνεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προηγμένων συστημάτων λιανικής και συναφών υπηρεσιών.
Τι παρέχουμε

Η εταιρία BRiS S.A. ( Business Retail Intelligent Systems) ειδικεύεται στο χώρο της Λιανικής Πώλησης με εξελιγμένες προϊοντικές λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Προσφέρουμε σε Πελάτες και Συνεργάτες τις βέλτιστες λύσεις για σύχγρονα καταστήματα.

Απολάυστε τα φορολογικά οφέλη της Ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω παρόχου

Η BRiS S.A, πιστοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης (τιμολόγια και αποδείξεις λιανικής) για την υπηρεσία Smart Cash App .

Αδειοδοτημένος πάρχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης απο την ΑΑΔΕ.

Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας

Εφαρμογές Εντατικής Λιανικής

Android ολοκληρωμένες λύσεις για καταστήματα εντατικής λιανικής

Φορολογικοί μηχανισμοί

Φορολογικοί μηχανισμοί EPSON υψηλών δυνατοτήτων με εκτυπωτή SEIKO

Ζυγαριές All in One Pos

Ηλεκτρονικοί Ζυγοί με Windows 10 για καταστήματα λιανικής πώλησης

Εφαρμογή Απογραφής

Εφαρμογή Android Απογραφής με δυνατότητα παραγγελιών και παραλαβών

Υποστήριξη

Συμβόλαια συντήρησης, 24ωρη υποστήριξη πελατών, τηλεφωνική υποστήριξη κ.α.

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

Παρέχουμε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για βλάβες και προβλήματα όπου μπορούν να δημιουργηθούν μέσα στην ημέρα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή για υποστήριξη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

2018
FOUNDING YEAR
2000
HAPPY COSTUMERS
67
COMPANY WORK WITH US
2
OFFICES
10
TEAM MEMBERS
209
PROJECTS COMPLETED

Μας εμπιστεύονται

Δείτε μεγάλους και μικρούς οίκους καταστημάτων λιανικής αλλά και καταστήματα franchise όπου μας τίμησαν και μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.
Εσύ θα μείνεις πίσω ;

ePos Retail App

Κέρδισε χρόνο και χρήμα με τη απλή και έξυπνη εφαρμογή ePos ειδικά σχεδιασμένη για καταστήματα μικρής εντατικής λιανικής Πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα παραλαβές νέων ειδών για το κατάστημα σας, καθώς η εφαρμογή σας ειδοποιεί για το απόθεμα κάθε προϊόντος που έχετε στην αποθήκη σας, όπως και για την τιμή του Έξυπνη διαχείριση αποθήκης με πλήρες και αυτόματα ανανεωμένο κωδικολόγιο με 10.000δες κωδικούς Barcode, έτοιμοι προς πώληση ανά πάσα στιγμή Κρατήστε τα δεδομένα και τις κινήσεις σας ασφαλή μέσα από την εφαρμογή, όπου ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τα παρακολουθήσετε απομακρυσμένα από οπουδήποτε

Epson iBOX ΑΔΗΜΕ

Απλός και αξιόπιστος φορολογικός εκτυπωτής υψηλών δυνατοτήτων με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, είναι η πιο λογική λύση για την επιχείρησή σας. Όλη η διαχείριση του καταστήματος στα χέρια σας μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο φορολογικό εκτυπωτή με web περιβάλλον ταμειακού συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φορολογικός μηχανισμός ΑΔΗΜΕ με όλες τις εμπορικές εφαρμογές της αγοράς καθώς και σαν ταμειακή μηχανή για την έκδοση φορολογικών δελτίων από το PC η το Tablet σου μέσα από το web περιβάλλον του. Ο μοναδικός εκτυπωτής της αγοράς με απευθείας αποστολή στο myData